Diensten

Lekkerduidelijk richt zich op 2 hoofddiensten: websites en webapplicaties. Lekkerduidelijk staat voor esthetiek en gebruiksvriendelijkheid.

Website
- Toegankelijk en gebruiksvriendelijk
- Mobiele weergave
- Zelf beheren en updaten

Webapplicatie
- Programma op internet
- Overal bereikbaar
- Uw eigen afgeschermde omgeving

Doodle diensten

Websites

Lekkerduidelijk maakt websites op maat met content management systemen, zodat je je eigen website kan onderhouden. Omdat Lekkerduidelijk gebruikmaakt van open sourceproducten waarmee elk bedrijf kan werken, heb je als klant de vrije keuze. Als de website is opgeleverd, biedt Lekkerduidelijk je de mogelijkheid van een onderhoudservice waardoor je website up-to-date blijft. Ook kun je ervoor kiezen dit in eigen beheer te doen. Je zit dus nergens aan vast.

Lekkerduidelijk maakt stap voor stap een website die voldoet aan je eisen en houd je regelmatig op de hoogte. Elke week zie je als klant de vooruitgang op de beveiligde klantomgeving. De websites van Lekkerduidelijk zijn niet alleen beschikbaar op laptops, maar kunnen ook op tablets en mobiele telefoons bekeken worden.

Lekkerduidelijk heeft als doel om de bezoeker intuïtief je site te laten gebruiken. De bezoeker begrijpt hoe de site werkt, merkt dat de site eenvoudig in gebruik is en krijgt daarmee de juiste beleving. Zo is de bezoeker geneigd terug te keren.

Lekkerduidelijk adviseert je graag en zorgt ervoor dat altijd de best passende keuzes worden gemaakt. Op die manier ontstaat voor iedereen de beste, gebruiksvriendelijke website.

Webapplicaties

Webapplicaties zijn programma’s op internet waarvoor je niets op je computer hoeft te installeren. Updates vinden automatisch plaats en back-ups zijn niet nodig. De webapplicatie is overal bereikbaar, dus alle informatie is altijd beschikbaar. Lekkerduidelijk kan deze webapplicaties voor je ontwikkelen en onderhouden. Je krijgt je eigen afgeschermde omgeving waardoor alle, eventueel gevoelige, informatie afgesloten blijft voor de buitenwereld.

Meer weten over mijn diensten?

Kom te weten wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het antwoord is slechts 1 telefoontje verwijderd.

Contact