Over Lekkerduidelijk

Lekkerduidelijk is het bedrijf van Rutger Laurman. Al sinds 2002 maak ik websites en heb ik ervaring opgedaan bij verschillende bureaus. Sinds februari 2012 ben ik werkzaam als freelancer. Mijn specialisme is front-end webontwikkeling.

Ik werk graag op een informele manier, kan overal aan de slag en werk ook op locatie. Ik besef dat ik niet alles zelf kan doen en werk daarom graag samen met bekende vormgevers, ontwikkelaars en andere specialisten op wie ik ben ingespeeld.

Een aantal van mijn vak-boeken
Een blik in mijn boeken-kast

Nieuwe webtechnieken houden me bezig. Ook in mijn vrije tijd. Ik volg de laatste trends op internetgebied en blijf op de hoogte van de nieuwste mobiele telefoons en de laatste gadgets. Ik stop ook mijn eigen tijd in websites van klanten om de nieuwste technieken uit te proberen, waardoor die bij komende opdrachten eventueel ook weer ingezet kunnen worden.

Browser testing met OSX en Windows 10
Testen van een website op Mac en PC

Het liefst ben ik dag in dag uit bezig met het schrijven van HTML-code om een applicatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Als vormgevers iets alleen maken omdat het mooi is, verander ik het tot iets wat gebruiksvriendelijker en praktischer is. Mijn websites zijn intuïtief en eenvoudig in het gebruik.

Favoriete tools

Samenwerken

Ik werk veel samen met freelancers en internet bureau’s uit de omgeving.
Misschien ook iets voor jou?

Contact